TOO late to cry, and to broken to move on

jul imorgon, nyår om en vecka imorgon.

JUST ANOTHER LEMONTREE

Kul att vara sjuk, igen/fortfarande. Nae kanske inte riktigt ändå.

Dagarna flyter på likadant och nu ska jag äta korv mit pommes frites/pommes strips (inte bestämt mig, men de buckliga är i vilket fall godast) och kolla på SATC som min lilla älskade söta fina rara underbara gullig mobbade kusin fått mig sugen på.hahaha hahahah hahahah ahahahaha


SOMETIMES I CLOSE MY EYES, AND I SEE YOU


never hurts me to say goodbye

Men jag tror i varje fall att jag är sjuk, på ena och andra och tredje sättet och nu är klockan för mycket natti.

Vad/vem skulle jag göra/vara utan dig?


a hallelujah

.. kanske. inte. riktigt.
Jag är trött, jag vill inte gå till skolan, jag vill inte ha 500 prov o all annat skit.
Jag vill ha lov, jul(klappar) och jag vill ha nyår och mina små cpungar!

Men just nu nöjer jag mig med en skön eftermiddag i min sköna fotölj, B&J, citronte, en underbar bok o massa nice på tv. Jag älskar Daniel i Ung&Bortskämd HAHAH the most amazing guay in the world.


Och dagens minst missuppfattade. *ska trycka in en bok under josses arm*
- Jag ska bara trycka in den.. Men kan du hjälpa till eller?!söt sommarbild


LIKE, IN MY CHAIR
Idag vaknade jag kl 8, looooove. Har hunnit duscha, promenad (nästan gång går jag naken så man slipper dö av värme), chilla, städa upp lite, kolla på film, maaasooor big bang theory - och klockan är bara 16,51 at the moment. Nu ska jag korva och sen äta lite knäck och kanske plugga.

Take care & lev i frid!

Jag önskar dig inte en rak väg

- men kraften att gå i upp och nedförsbackarna.

20.56
Nu är jag ensam på mitt rum, bara me mysfelf and my music. I några minuter till, sen somnar jag för är sjukt trött. Orkar inte att skolan dödar mig och min energi plus att magen dödar lite till och detta får mig att känna mig sjuk. Idag har varit tungt, skola sen direkt leka med cp, piiizzza oså. Kollat på Die hard 3 and 4 idag med, så känner jag att jag gjort mitt för idag. Nu kör vi borsten genom håret och tänderna, washing my face och kryper ner under täckena i min fina säng.

Imorgon taggar vi........ att mamma ÄNTLIGEN gör carbonara och bara ligga hela dagen! Kan inte bli mycket skönare efter denna vecka, och nästa vecka är det för mycket i skolan, great. Men sista veckan, sen blir det två dagar till o sen lov och då blir det full fart på skiten!


GODNATT PEOPLE ♥


KÄRLEK ÄR FÖR LÄTTLURADEEn gång i tiden när jag lekte cool på ica. idag lekte jag mest cool på hemmakväll. Och pizzan. Mår liiite illa nu. Men Die Hard är bäst och det är det enda som räknas. Säng o sova, imorgon blir en evighetsdag, ska b  l  a  åka buss utan o veta vart jag ska gå av. Detta är ju super. Duper. Om någon bryr sig.

om du inte vill ha något, då har du inget.


And congratulations to Göran, my friend
and family on her 18th birthday!

i do it because i can, I CAN BECAUSE I WANT TO, I WANT TO BECAUSE YOU SAID I COULDN'T


THE NEW FASHIONBLOGER

mami är snäll ibland.

IN MY DREAMS YOU MAKE ME CRY

Sen va det detta med att blogga med ja, hm.. Jag har ingenting vettigt att skriva I guess, thats why this is happening. Men jaja, ingen idé att lipa för det. 

Men idag har jag hunnit med frukost, bläddra i tidning och klunka i mig lite te. Get dressed + följa med mamma fram till ICA ligger nästa på listan, och sen blir det lussebullsbak. Lussebullar rockar, synd bara att man får så ont i magen av dom, och ännu ondare av degen, som är ännu godare.RSS 2.0